Ny verdensnyhed fra Clips Group.


Clips Group introducerer NY 25mm. rille clips PRO, til det Danske og Europæiske marked.

Det går godt med salget af vores rille clips PRO serie. De to første clips typer er primært henvendt til elektrikere og er dimensioneret efter 16 mm. rør og kabler. De Danske elektrikere har taget rigtig godt imod de to nye produkter. Flere og flere El-installatører benytter sig af de to nye clips og vi har fået mange positive tilbage meldinger om at clipsen er funktionel, nem at arbejde med og selvfølgelig meget hurtigere end traditionelle fastgørelsesmetoder.

I forbindelse med vores salgskampagne, af vores to første rille clips, fik vi hurtigt efterspørgsel på en clips til 25 mm rør. De mange henvendelser kom hovedsageligt fra VVS installatører, som også mente der var et stort behov for en rille clips til 25 mm rør. Som elektrikerne, ser de også denne arbejdsgang som besværlig og tidskrævende.

Clips Group tog udfordringen op og har nu lanceret den nye clips.

Ligesom med de to første clips typer, har vi igennem en længere periode, udviklet og testet den nye 25mm rilleclips. Der har været stor interesse og villighed til at hjælpe i testfasen, det vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for. Vi har holdt fast i principperne fra vores clips til 16 mm rør og opgraderet den nye 25 mm clips i styrke og hårdhed og dermed opfyldes kravene til at fastholde de noget hårdere og stivere vandrør i den udfræste rille, samtidig med at clipsen skal være hurtig og nem at arbejde med. Det har mere end 20 VVS installatører, som har testet clipsen, givet os ret i.
Vi er derfor sikre på, at vi kan tilbyde et godt og funktionelt kvalitets produkt, som VVS installatørerne vil blive rigtig glade for.

Spørg efter den hos din lokale grossist.