Clips Group med på et byggeprojekt


Clips Group har fået lov til at følge Lillegården-El på et byggeprojekt, hvor der opføres 16 type rækkehuse ved Valsgård, i nærheden af Hobro.

Med på projektet havde Lillegården-El vores rille clips. El-montør Lasse Højen Christensen, som allerede var bekendt med vores produkter, skulle bruge clipsene på byggeriet.

Montør Lasse Højen Christensen udtaler….

“Til at starte med var jeg en smule skeptisk og tænkte om det kunne svare sig, at bruge rilleclipsene men, jeg erfarede hurtigt, at der var en stor fordel ved at bruge dem.
Arbejdet gik meget hurtigere, samtidigt med at det var nemt. Efterhånden som jeg blev mere fortrolig med produktet kunne jeg også fornemme, at der ikke skulle bruges så mange rille clips i modsætning til traditionelle fastgørelsesmetoder. Clipsene fikserer rørene eller kablerne rigtig godt, hvilket betyder at rør eller kabler kan strammes ud i den udfræste rille og dermed spares der både tid og materialer.

Der opføres 16 type-rækkehuse på dette projekt. Hvert rækkehus er 100 kvm, der er brugt ca. 40 clips og jeg har minimum sparet én times arbejde, pr. hus. Det er min vurdering, at efterhånden som jeg lærer produktet bedre at kende, vil jeg kunne reducere antallet af brugte clips og dermed spare yderligere på tiden. Det er et ganske fornuftigt regnestykke.
Jeg er rigtig godt tilfreds med rille clipsene og har vist dem til flere af mine kolleger, som også er temmelig imponerede.
Et godt produkt som vi vil gøre brug af i fremtiden”

Clips Group vil sige stor tak til Lillegården-El, montør Lasse Højen Christensen og installatør Henrik Vraa Andersen, for det gode samarbejde og den fine udtalelse.