Ny 20 mm. rille clips PRO, til elektrikere og VVS installatører.


Der har været en stor efterspørgsel på at få en 20 mm clips i 2 forskellige slags hårdhed/fleksibilitet fra Danmark og andre lande. Derfor er vi nu klar med to varianter af den nye 20 mm rilleclips PRO, en i ”medium flex” og en i ”hård flex”. Dermed er PRO clips serien komplet og dækker de rørtyper som typisk bliver rillefræst i vægge og gulve.

Vi ved fra de mange El-installatører, som allerede bruger vores produkter, at de er meget tilfredse med hårdheden/fleksibiliteten af vores clips til 16 mm rør og derfor foretrækker et tilsvarende produkt til 20 mm rør, med de samme egenskaber. Det har vi selvfølgelig lyttet til og 20 mm clips ”medium flex” har netop disse egenskaber og er derfor særdeles velegnet til brug af El-installatører.

Vores research bekræftede dog også et behov for en clips til de noget hårdere vandrør, som kræver bedre fastholdelse i vægge og gulve. Som El-installatørerne, er også VVS installatørerne meget tilfredse med 25 mm clips til rør og dens egenskaber i hårdhed og fleksibilitet.

En tilsvarende hård 20 mm clips ville derfor være den bedste løsning til VVS installatørerne. Det lyttede vi selvfølgelig også til og 20 mm clips ”hård flex” er derfor udviklet, med samme hårdhed og fleksibilitet som clips til 25 mm rør.

Test fasen har været en fornøjelse og de to typer rille clips PRO 20 mm er blevet modtaget rigtigt godt og har klaret opgaven med stor ros fra brugerne. Det nye i vores testfase denne gang er, at også andre lande i EU har været med. Specielt Holland og Tyskland har taget rigtig godt imod vores produkter og har været meget behjælpelige. Dette har allerede genereret en del efterspørgsel på vores produkter, og vi vil selvfølgelig gerne benytte lejligheden til endnu engang at takke alle, som har været med i til at teste vores produkter.

Køb dem hos din lokale grossist og god fornøjelse.

Clips Group.