Nordbyens energi og VVS bruger rilleclips


Rasmus Mortensen, VVS montør ved Nordbyens energi og VVS i Aarhus, bruger Rilleclips PRO til 25 mm pexrør.

Rasmus udtaler følgende…

”Da jeg så rilleclips PRO ved den lokale grossist, og senere på en messe, virkede det på mig som et godt og solidt kvalitetsprodukt, som ville gøre det nemt at fastgøre 25 mm pexrør i rillerne. Det skulle prøves og jeg blev meget positivt overrasket. Normalt bruger jeg skruer eller søm, når jeg fastgøre mine rør i rillerne, men efter jeg er begyndt at bruge clipsen er det ikke længere en mulighed! Arbejdsgangen er bare så meget nemmere med clipsen. Jeg sparer selvfølgelig også meget tid – det siger næsten sig selv når man bare presser røret ind i rillen og så sidder det fast, uden brug af værktøj. Clipsen fastholder røret rigtig godt og det virker helt perfekt. Et fremragende produkt, som jeg har brugt lige siden jeg prøvede det første gang, og klart vil bruge i fremtiden.

”Faktisk undrer det mig, at jeg ikke selv har fået den idé for lang tid siden”. Slutter Rasmus af med et smil på læben.

Clips Group vil gerne takke Rasmus for den fine udtalelse og Nordbyens energi og VVS for samarbejdet.