Måske verdens hurtigste clips!


Clips Group har fået lavet en tidsmåling på Rilleclips PRO serien.

Tidsmålingen er foretaget af El branchens arbejdstudier som hører under TEKNIQ Installatørernes Organisation og Dansk El-Forbund.

Tidsmålingen på Rilleclips PRO serien har til formål endeligt, at fastlægge tiden for brug af clipsen. Dette både til brug i det Danske akkord system, men også vigtigheden af at vise, at det ikke kun er Clips Groups ansatte der siger at clipsen er hurtig og effektiv.

Carsten Pedersen – chefkonsulent hos El branchens arbejdstudier – foretog tidsmålingen i samarbejde med elektrikere fra Verdo. ”Det er altid en vigtig faktor at foretage tidsmålingen i et realistisk arbejdsmiljø. Derfor var renoverings projektet ved Bjellerupparken, hvor der renoveres 214 lejligheder, det helt rigtige sted, at få et realistisk indtryk af effektiviteten af rilleclipsen” udtaler Carsten Pedersen

Den aktuelle tidsmåling blev sammenlagt foretaget, på 20 meter udfræst rille. Både rilleclips PRO til rør og Rilleclips PRO til kabler blev testet. Målingen blev efterfølgende sammenlignet med de tider og metoder som er kendt og noteret, til dato. Resultatet var som forventet og tidsbesparelsen ved brug af Rilleclips PRO er…

Rilleclips PRO til 16mm rør – 36 sekunder hurtigere pr. meter

Rilleclips PRO til kabler – 1 minut og 4 sekunder hurtigere pr. meter

En stor del af tidstagningsprojektet blev foretaget af elektrikerne fra Verdo, som var yderst behjælpelige. Jonas Søgaard som er formand på projektet blev introduceret for rilleclips PRO serien i denne forbindelse, og her er hvad han efterfølgende udtalte…

Vi er begejstrede for den nye clips. Den virker perfekt efter hensigten, og føles som et godt kvalitetsprodukt man står med mellem fingrene.

Vores oplevelse er en nemmere arbejdsgang med fastgørelse af rør i riller i forhold til søm da vi kan klare fastgørelse af rørene uden værktøj og dermed har bedre styr på vores rør, kabler og dåser.

Der er en tidsbesparelse af hele arbejdsgangen, især fordi brugen af værktøj er fraværende. Ved beton er rille clipsene en stor fordel, da fiksering af rør altid har været en træls arbejdsgang, når vi snakker beton.

Men alt i alt, vil Rille clips Pro serien give en tidsbesparelse, især når væggene også kan være porøse og sømmene har svært ved at hænge ved, som vores igangværende renoveringsprojekt af 214 lejligheder.

I akkord arbejde hvor tiden altid er en vigtig faktor, ville Rilleclips PRO serien være et godt tidsbesparende redskab i brugen til fiksering af rør ”

 

Jonas Dreyer Søgaard

Akkord holder v. Verdo

 

Clips Group vil gerne benytte lejligheden til at sige en kæmpe TAK! til alle involverede parter i dette projekt.

Det har været en fornøjelse, at arbejde med jer.