Henrik Mogensen


Om os

Clips Group blev stiftet i 2015 på baggrund af den patenterede opfindelse, som vi har kaldt – Rille clips PRO serien.

De to første clips som blev introduceret til de danske elektrikere i 2016, var til 16mm rør og til kabler. Der kom hurtigt efterspørgsel på flere typer og størrelser af clips, og sidenhen er produktporteføljen blevet udvidet til yderligere tre typer af clips. To typer af clips til 20mm rør og en clips til 25mm rør.

For at gøre hele arbejdsprocessen komplet har vi netop introduceret en ny type clips til fastholdelse af indmuringsdåser og dermed er det nu hurtigt, nemt og effektivt at fastgøre både rør, kabler og indmuringsdåser i de udfræste vægge.


Produkterne er resultatet af Henrik Mogensens 36 års erfaring i elbranchen.

Med et ønske om at ændre en besværlig og tidskrævende arbejdsgang, til noget nemt og bekvemt, men samtidigt også holde enkeltheden i produktet, har clipsen været under udvikling i tre år, inden den blev introduceret i 2016. I udviklingsfasen blev clipsen konstant videreudviklet og testet – selv de mindste vinkler er blevet tilpasset mange gange – i bestræbelserne på at få et solidt produkt.

Det har været primært fokus at, alle vores produkter udstråler kvalitet, enkelthed og at de kan benyttes uden brug af værktøj.


Det har ligeledes været et stort ønske at, holde vores produkter og forretningsmodel i Danmark. Alle vores produkter er derfor udviklet og bliver produceret i Danmark. Det betyder, at vi kan tilbyde høj produktkvalitet og et højt serviceniveau for vores kunder.


Miljø er meget vigtigt for os, og derfor arbejder vi på at, alle vores produkter vil blive fremstillet af ren genbrugsplast. Desværre er vores krav om en høj kvalitet på produkterne og genbrugsplast ikke helt forenelige på nuværende tidspunkt men, vi er overbeviste om at vi i en nær fremtid kan kalde os en 100% genbrugsvirksomhed.